mos craciun inchiriat acasa iasi

Mos Craciun vine la tine acasa chiar in Ajun, pe 24 Decembrie.

Mos Craciun poate veni la Gradinita, Serbare, Firma, Petreceri private, Corporatii pana pe 23 Decembrie inlcusiv.

Cu putin ajutor din partea parintilor, Mosul va sti numele fiecarui copil prezent, care sunt activitatile lui preferate, dar si cele mai mari boacane din anul acela. Le va asculta poeziile si cantecele, si ii va convinge sa fie cuminti tooot anul, pentru a se revedea din nou! Copilasii vor fi uimiti de cunostintele lui Mos Craciun si cu siguranta isi vor aminti ca Mos Craciun cel Adevarat a fost la ei acasa!

Mos Craciun Acasa Standard

299 Lei

Mos Craciun vine insotit si de Spiridusul Vesel

Cadouri dulci pentru copii

Baloane folie tematice

Mos Craciun Acasa Premium

399 Lei

Mos Craciun vine insotit si de Spiridusul Vesel

Cadouri dulci pentru copii

Baloane folie tematice

Fotografii instant in Rama Foto – amintire alaturi de Mosul

(Sunt incluse in pret maxim 3 fotografii cu rama)

Mos Craciun la Serbare

299 Lei

Mos Craciun vine impreuna cu Spiridusul Vesel

Asista la serbare (60 minute)

Imparte cadouri copiilor

Mos Craciun la Petreceri private / Corporate

Locuri Limitate

Personalizam pachetele si serviciile

in functie de dorintele dvs.

Il poti contacta pe Mos Craciun la nr.

0756 254 394

Important

Pentru locatiile din afara orasului Iasi, se va percepe un cost suplimentare de transport, in functie de distanta (Miroslava, Dancu, Valea Lupului, Lunca Cetatuii, Paun etc. NU sunt in orasul Iasi)

Pe data de 24 Decembrie, Mosul va sosi la dumneavoastra intr-un interval orar prestabilit de comun acord  (de exemplu intre 17:00 – 18:00).

Se pot realiza Fotografii instant si suplimentar fata de cele incluse in pachet, la pretul de 25 lei / bucata

Rezervarea dvs. este ferma, doar dupa achitarea avansului.

Timpul mediu pe care Mosul il petrece la dvs. este de  15 – 20 minute (in functie de nr. de copii si interactiunea lor cu Mosul)

Un Mos Craciun adevarat este cel mai mare cadou pe care il poti oferi celor mici in preajma Craciunului. Mosul nostru este pregatit sa vina la tine acasa pe data de 24 Decembrie sau sa participe la petrecerile de firma, cele de familie sau sarbarile de la scoala si gradinita.

Mos Craciun de inchiriat este cel mai frumos cadou de Sarbatori oferit celor dragi: UN MOS CRACIUN ADEVARAT!

De Sarbatori … Tocmai din indepartata Laponia, Mos Craciun vine in orasul Iasi si nu este nevoie sa alergati dupa el prin magazine. Vine chiar el la dumneavoastra acasa sau la birou pentru a va oferi clipe de neuitat alaturi de cei dragi.

Echipa noastra stie cat de important este zambetul unui copil in apropierea Craciunului, si va pune la dipozitie un pachet complet de servicii pentru perioada Sarbatorilor de Iarna, din care nu pot lipsi: Mos Craciun si Spiridusii.

Mos Craciun acasa ! Cea mai placuta surpriza pe care o puteti face familiei, copiilor sau prietenilor, este sa il aduceti pe Mos Craciun chiar la ei acasa ! Fiind vorba de un Mos Craciun adevarat, acesta va sti ce intrebari sa le puna micutilor pentru a verifica daca au fost cuminti si daca isi merita cadourile.

Mos Craciun de inchiriat in Iasi pentru gradinite, scoli, firme, petreceri private, angajati si copiii acestora sau partenerii de afaceri! Orice petrecere de Craciun poate deveni mai autentica prin prezenta unui Mos Craciun profesionist.

Mos Craciun curier! Prietenii, familia, colegii sau partenerii de afaceri pot primi cadoul pe care l-ati pregatit, chiar de la Mos Craciun! O amintire de neuitat si un zambet in plus in preajma sarbatorilor!

Fiecare vizita facuta de Mos Craciun se va plia cererilor dumneavoastra, insemnand livrarea mult asteptatelor cadouri, aprinderea luminilor din brad sau chiar lecturarea impreuna cu cei mici a povestilor de Craciun.

Cu putin ajutor din partea parintilor, Mosul va sti numele fiecarui copil prezent, care sunt activitatile lui preferate, dar si cele mai mari boacane din anul acela. Le va asculta poeziile si cantecele, si ii va convinge sa fie cuminti tooot anul, pentru a se revedea din nou!

Copilasii vor fi uimiti de cunostintele lui Mos Craciun si cu siguranta isi vor aminti ca Mos Craciun cel Adevarat a fost la ei acasa!
Faceti o rezervare din timp pentru a evita dezamagirile. Mosul este disponibil incepand cu luna noiembrie, dar momentul cel mai cautat este chiar in Ajunul Craciunului, cand toti ii asteapta cadourile.