Nunta - Wedding Planning

Doar un specialist in organizare de evenimente iti poate transforma visul in realitate.

Un eveniment special, fie că este nuntă, botez, aniversare sau un eveniment corporate, ar putea fi cu ușurință una dintre zilele cele mai prețuite din viața ta. Iar noi vrem ca organizarea lui să fie la fel de speciala.

Astfel, ca organizator de evenimente, oferim servicii flexibile, care să se potrivească personalității, bugetului, nevoilor și dorințelor voastre. Totul începe de la voi și prinde contur în jurul vostru, după ce punem împreună la punct un plan de organizare. Niciun detaliu nu va fi pierdut din vedere în timp ce vom pune la cale nunta voastră de vis.

Serviciile complete de planificare și organizare a nunții vă vor scăpa de stres și vă vor ajuta să vă eficientizați bugetul.

Serviciul complet de wedding planning presupune:

Consultanță

Definirea stilului nunții;
Stabilirea bugetului și repartizarea acestuia în funcție de priorități;

Stablirea numărului estimativ de invitați;

Recomandări de furnizori și negocierea contractelor;

Stabilirea meniului

Vizionări ale serviciilor furnizorilor – rochie, costum, accesorii, locație, muzică etc.

Concept și design

Stabilirea paletei de culori;

Stabilirea recuzitei pentru decor;

Concept aranjamente florale – buchet, lumânări, sală etc;

Creație de produse pentru print – numere de masa, place-cards, meniuri, invitații;

Concept și design fruit bar, candy bar, cocktail bar, mărturii, etc.

Planificare și coordonare

Realizarea listei de to do-uri până în ziua nunții și stablirea termenelor limită;

Contactarea, selectarea și coordonarea furnizorilor;

Programări pentru vizionări la restaurant, cofetărie, rochie de mireasă, costum, cursuri de dans etc;

Managementul invitatilor – confirmări, transport, cazări, așezare la mese;

Stabilirea programului miresei, mirelui și familiei pentru ziua nunții;

Coordonarea participanților la cununiile civilă și religioasă;

Coordonarea momentelor la nuntă (servirea mâncării, momente artistice, prezentarea tortului etc);

Te vom ajuta să iei cu ușurință diferite decizii și să stai fără griji până la sosirea așteptatului eveniment.

Vei scapa de lungi căutări si intalniri, obositoare discuții cu furnizorii, eventuale dezacorduri și neplăceri inevitabile pe parcursul procesului de organizare de evenimente.

Pentru ca nunta ta să fie întocmai cum ai visat, ne ocupăm de fiecare element ce stă la baza unui eveniment de succes. De la alegerea spațiului potrivit, plan de cheltuieli, liste cu sarcini, contractare furnizori, termene limită, listă cu invitați, la entertainment și menținerea relației cu furnizorii și coordonarea acestora.

Unul dintre cele mai importante aspecte de care ținem cont în primul rând în planificarea unui eveniment este bugetarea. Daca nu aveți deja un buget bine definit, dezvoltăm împreună un plan de cheltuieli care să reflecte cel mai bine segmentele în care doriți să investiți. Ne adaptăm posibilităților financiare ale fiecarui client.

Astfel, veti benefia de: consultanţă legată de desfăşuratorul zilei, sfaturi şi sugestii referitoare la tematica nunţii, meniu, bar, primirea invitaţilor, entertainment; propuneri de aranjamente florale; propuneri pentru papetăria întregului eveniment de la invitații la place carduri; sugestii pentru candy bar sau cocktail bar; recomandarea unui make-up artist si hair styling; propuneri pentru închirierea de maşini şi pentru cazarea invitaţilor.

Organizatorul de eveniment este intermediarul, între tine (clientul) și toți ceilalți furnizori (locatie, muzica, foto – video, decoratiuni, bar etc.)

Un specialist în organizarea de evenimente are cu siguranta mai multe relații și cunoștințe în domeniu și îți poate propune metode creative de a-ți organiza nunta perfectă, în limita bugetului disponibil.

Astfel, vei avea parte de servicii mai bune la un cost mai avantajos.

 

Apelând la un specialist în organizarea de evenimente, vei avea un beneficiu real: vei economisi timp, energie și vei avea mai multă eficiență în organizarea evenimentului mult dorit.

Întâlniri, telefoane și e-mail-uri cu un singur om – toate sunt nelimitate cu scopul comun ca evenimentul tău să fie perfect!

Vom începe colaborarea printr-o discuție amănunțită pentru a identifica nevoile și dorințele voastre și a creiona bugetul evenimentului.

Vom detalia preferințele voastre în privința fiecărui segment de care va urma să ne ocupăm. În funcție de stadiul în care te afli cu organizarea evenimentului, vom începe pregătirile de la zero sau din etapa lăsată de tine.

Pentru fiecare segment veți primi propuneri direct de la furnizori care să satisfacă dorințele voastre. Ne informăm continuu despre trend-urile in domeniu și căutăm să ne formăm relații cu cât mai mulți colaboratori.

Un organizator de evenimente te poate ajuta și să eviți o multitudine de greșeli costisitoare si te va ghida spre cele mai potrivite alegeri pentru evenimentul tau .

 

Cel mai important, organizatorul se ocupă de tot ce este necesar în ziua evenimentului. Dacă îl lași să-ți coordoneze evenimentul și să-ți servească drept persoană de contact cu toți furnizorii, vei putea să te bucuri din plin de ziua cea mare, fara nicio grija.
Pentru că avem dublă specializare, pe lângă partea organizatorică, vei primi consultanță pentru întreg conceptul de design și decor care să transforme evenimentul tău într-unul de vis. Vom crea un eveniment cu stil și creativitate, care va reflecta personalitatea ta.

Când aveți nevoie de un organizator de nunții?

Acest tip de serviciu este potrivit pentru toți mirii care vor să scape de stres și să ia cele mai bune decizii din ziua în care s-au logodit și până în ziua nunți. Cu toate acestea există câteva situații în care serviciul complet de wedding planning este mai mult decât necesar:

Când nu aveți timp, din diferite motive – servicii foarte solicitante, activități conexe pe care le desfășurați în timpul liber, deplasări frecvente etc.

Când locuiți în altă țara sau alt oraș. Dacă vreți să vă asigurați că totul va ieși așa cum v-ați imaginat, wedding plannerul este cea mai potrivită persoană pentru a organiza o nuntă de la distanță.

Când vă simțiți compleșiți de numărul mare de lucruri care trebuie puse la punct pentru nuntă.

Prețul serviciului de organizare evenimente diferă în funcție de dimensiunea, dorintele și complexitatea evenimentului, astfel că, dacă ești interesat să colaborăm  cere o oferta personalizata.