Oferta Lunii

Pentru orice pachet de animatori achizitionat pana la data de 31.10.2021 beneficiati de 10 % Reducere la Aranjamentele din Baloane cu Heliu.

Costumatii animatori - Puteti alege unul din personajele favorite:

Minnie / Mickey Mouse Clasic, Ana, Elsa, Printesa Belle, Albă ca Zăpada, Rapunzel, Aurora, Super Woman, Wonder Woman, Bat Woman, Printesa Jasmine, Buburuza, Arlechino, Unicorn, Cenusăreasa, Fluture Mov, Minnie Mouse, Vrăjitoare, Schelet (Halloween), Scufița Roșie, Alice din Țara Minunilor, Tigru, Zâna Clopoțica, Îngeraș, Superman, Spiderman, Batman, Captain America, Iron man, Transformers, Motan Noir, Rege, Clown, Spiridus, Mos Craciun

Pachet Standard

219 lei

1 animator costumat la alegere  – 1 ora

Face Painting

Baloane de modelaj

Jocuri, dansuri si activitati interactive

Muzica pentru copii

Atelier de creatie

Balon amintire pentru toti copiii

Pachet Premium

349 lei

1 animator costumat la alegere  – 1 ora

Face Painting

Baloane de modelaj

Jocuri, dansuri si activitati interactive

Muzica pentru copii

Diplome de participare pentru toti copiii prezenti

Covor de baloane multicolore

Atelier de creatie

Set aniversar pentru 6 copii (coif, farfurie, servetel, pahar)

Balon amintire pentru toti copiii

Decoratiune cifra aniversara personalizata

Daca doriti ca Animatorii sa fie prezenti la petrecerea dumneavoastra mai mult timp:

1 Animator / 2 ore - 400 lei
1 Animator / 3 ore - 550 lei

2 Animatori / 1 ora - 400 lei
2 Animatori / 2 ore - 750 lei

Alti clienti au fost interesati si de:

Aranjamente din baloane cu heliu

Tatuaje cu sclipici pentru copii

Planse de razuit

Panou Photo Corner

Arcada din baloane

Pinata

Animatori Copii

Copiii reprezintă cea mai sensibilă categorie a clienților noștri, iar experienta ne-a învațat că aceștia sunt atenți la fiecare detaliu atunci când este vorba despre personajele de poveste preferate.

Special pentru ei am adunat cele mai frumoase zâne și prințese, cei mai îndragiți super-eroi și cele mai drăgălașe și iubite personaje Disney si din desenele animate si le-am inclus in echipa noastra de animatori petreceri copii.

Animatorii noștri, experimentați în lucrul cu copiii, dau viață celor mai frumoase personaje, îi distrează pe cei mici, organizând pentru ei jocuri, dansuri și concursuri interactive, sesiune de face painting profesional cu cele mai bune materiale în domeniu și transformă baloanele colorate de modelaj în cele mai haioase figurine.

Lasă personajele noastre să aducă strălucirea și eleganța de la palat chiar în mijlocul petrecerii copilului tau, pentru că fiecare sărbătorit merită să fie tratat regeste de ziua lui.

Poti beneficia de serviciile noastre de animatori, si la evenimentele speciale din viata ta, in care doresti ca cei mici sa se distreze, si sa se joace toata seara, iar parintii sa se poata bucura de petrecere.

Tu stabilesti locatia, iar noi vom fi acolo pentru copiii prezenti. Fie ca este nunta, botez, aniversare, cumatrie, petrecere de firma, petrecere la terasa sau inlocal, restaurant si chiar in aer liber, echipa noastra este pregatita cu activitati diverse, care cu siguranta vor fi pe placul tuturor copiilor prezenti

Pe langa activitatile distractive, cele de facepainting, modelat de baloane si dans, animatorii nostri costumati vor realiza ateliere de creatie, adaptate varstei copiilor prezenti la eveniment, pentru a garanta o petrecere de neuitat.