Oferta Lunii

Pentru orice pachet de mascote hostess achizitionat pana la 31.01.2023, beneficiati de 10 % Discount pentru Panoul Photo Corner

*** Pentru locatiile din afara Orasului Iasi se percepe un cost suplimentar de transport, in functie de distanta

Puteti alege unul din personajele favorite:

Minnie / Mickey Mouse Clasic, Minnie / Mickey Mouse Party, Donald / Daisy Duck, Purcelusa Peppa, Hello Kitty, Bugs Bunny, Motanul Garfield, Minion, Pikachu.

Pachet Standard

149 lei

1 personaj Hostess costumat la alegere

1 ora

Pachet Silver

249 lei

1 personaj Hostess costumat la alegere

2 ore

Pachet gold

249 lei

2 personaje Hostess costumate la alegere

1 ora

Pachet Platinum

499 lei

2 personaje Hostess costumate la alegere

2 ore

Alti clienti au fost interesati si de:

Animatori pentru copii

Aranjamente baloane cu heliu

Panou Photo Corner

Arcada de baloane

Aranjamente florale

Ursitoare la botez

Aranjamente cristelnita

Aranjament  Masa de Prezidiu

Mascote si Hostess Primire

La orice eveniment important din viata ta, iti doresti ca invitatii sa se simta bine, sa se distreze si sa ramana cu o amintire placuta de la petrecerea organizata de tine.

Care este cel  mai bun mod de a-i surprinde, daca nu sa ii intampini cu mascote si personaje hostess costumate in cele mai cunoscute si mai admirate personaje.

Pentru a nu face invitatii sa astepte, mascotele nostre ii vor intampina la intrare, si ii vor conduce la mese , in pasi de dans si voie buna.

Personajele hostess vin in ajutorul gazdelor, indiferent ca organizezi o nunta, un botez, o petrecere aniversara, o petrecere de firma sau cumatrie.

Mascotele si personajele noastre vor realiza fotografii cu toti invitatii, ii vor conduce la mesele rezervate si se vor asigura ca inceputul petrecerii este unul de neuitat. Ii poti chema la restaurant, acasa, la local, la petrecerile pe taresa sau la cele in aer liber.

Bineinteles, mascotele si personajele hostess se vor costuma exact asa cum iti doresti, pentru e respecta tematica si cromatica evenimentului tau.