Panouri Foto

Pentru ca evenimentul tau sa fie unul reusit, trebuie sa te asiguri ca invitatii tai au parte de super distractie si momente haioase. Le poti crea un colt interactiv, de care cu siguranta se vor bucura toata seara, printr-un panou foto, cunoscut ca si panoul Photo Corner.

Garantam ca cei prezenti se vor bucura de el, vor face fotografii in cuplu sau de grup, se vor amuza si vor ramane cu amintiri de neuitat de la evenimentul tau.

Bineinteles, panourile noastre au diferite forme si marimi, pentru a fi perfect adaptate viziunilor si dorintelor tale. Se pot personaliza si transforma prin baloane colorate, aranjamente de flori, texte cu numele sau mesaje haioase si decoratiuni unice.

Alaturi de panourile foto, recomandam si arcadele din baloane personalizate. Vei crea o tematica a evenimentului tau inca de la intrarea in locatie, si iti vei impresiona toti invitatii

Arcadele din baloane si panourile foto pot fi personalizate si montate la orice eveniment: nunta, botez, aniversare, majorat, cumatrie, petrecere de copii, petrecere de firma. Si tot odata in orice locatie doresti: la restaurant, acasa, la terasa, la local, in spatii de joaca, in aer liber etc.

Si bineinteles, nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic. Dupa ce am stabilit modelul , tematica si culorile dorite de tine, echipa noastra se va ocupa de absolute tot: transportul, livrarea si montarea panoului sau a arcadei la petrecerea ta. Tu trebuie doar sa vii, siĀ  sa te distrezi alaturi de cei dragi la evenimentul special din viata ta.