Panouri Foto

Pretul pentru panouri porneste de la 650 Lei, si difera in functie de model si complexitate.

Culorile baloanelor sunt la alegere, iar personalizarea cu numele/mesaj este inclusa pentru varianta cu autocolant.

Puteti alege personalizare cu nume / text in format 3D – acesta se realizeaza pe comanda in 2-3 zile lucratoare, in culori la alegere si va ramane dvs. Costul este de 80 lei / 1 cuvant (nume) SAU 150 lei / 2 cuvinte (nume)

 

NOU! Panou Alb cu norisori Dublu – 900 Lei

NOU! Panou Alb cu norisori Standard – 650 Lei

 

Panoul Cerc auriu, Panoul Hexagon, Panoul Grilaj Romb auriu, Panoul Alb rotund – 650 Lei

Panoul Perdea cu Lumini, Panoul Verdeata, Panoul Flori roz – 650 Lei

Panoul din Catifea gri si Panoul Cerc auriu imbracat complet in ghirlanda de baloane – 750 Lei

Panou Paiete argintii – 1000 Lei

 

Pot aparea costuri suplimentare daca doriti un model mai complex decat cel standard sau accesorizarea panourilor si cu baloane folie tematice, jucarii de plus, stickere personalizate.

Costul unei Arcade din Baloane cu aer este intre 300 si 800 lei – in functie de marime si complexitate.

Ne puteti trimite un model ales de dvs pentru a va putea comunica un pret concret.

 

Pentru ca evenimentul tau sa fie unul reusit, trebuie sa te asiguri ca invitatii tai au parte de super distractie si momente haioase. Le poti crea un colt interactiv, de care cu siguranta se vor bucura toata seara, printr-un panou foto, cunoscut ca si panoul Photo Corner.

Garantam ca cei prezenti se vor bucura de el, vor face fotografii in cuplu sau de grup, se vor amuza si vor ramane cu amintiri de neuitat de la evenimentul tau.

Bineinteles, panourile noastre au diferite forme si marimi, pentru a fi perfect adaptate viziunilor si dorintelor tale. Se pot personaliza si transforma prin baloane colorate, aranjamente de flori, texte cu numele sau mesaje haioase si decoratiuni unice.

Alaturi de panourile foto, recomandam si arcadele din baloane personalizate. Vei crea o tematica a evenimentului tau inca de la intrarea in locatie, si iti vei impresiona toti invitatii

Arcadele din baloane si panourile foto pot fi personalizate si montate la orice eveniment: nunta, botez, aniversare, majorat, cumatrie, petrecere de copii, petrecere de firma. Si tot odata in orice locatie doresti: la restaurant, acasa, la terasa, la local, in spatii de joaca, in aer liber etc.

Si bineinteles, nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic. Dupa ce am stabilit modelul , tematica si culorile dorite de tine, echipa noastra se va ocupa de absolute tot: transportul, livrarea si montarea panoului sau a arcadei la petrecerea ta. Tu trebuie doar sa vii, siĀ  sa te distrezi alaturi de cei dragi la evenimentul special din viata ta.