Decoratiuni Baloane

Care este cel mai inventiv si economic mod de a da viata evenimentului tau si de a-l transforma intr-o petrecere de neuitat?

Raspunsul este: Aranjamentele din baloane cu heliu .

Aranjamentele din baloane cu heliu si cele folie dau culoare oricarei petreceri.

Fie ca este aniversare, botez, nunta sau majorat, cumatrie, petrecere de firma, inceput de an scolar, petrecere de copii, petrecere tematica sau un eveniment surpriza. Decoratiunile noastre vor transforma locatia dumneavoastra in una cu adevarat speciala .

Ne putem juca cu decoratiunile din baloanele in salile de restaurant, localuri, acasa, la evenimentele publice, la petrecerile la terasa, petrecerile pentru copii, in spatii de joaca,  sau cele in aer liber.

Cu cateva baloane colorate poti transforma intregul eveniment in unul memorabil. De ce sa te limitezi doar la aranjamentele florale oferite de restaurant? Iti poti surprinde invitatii cu baloanele cu heliu, care au diferite forme, culori, marimi si modele. Si cel mai important, la finanlul petrecerii tu alegi ce doresti sa faci cu ele: le poti lua acasa, la poti imparti copiilor prezenti la petrecere sau le poti oferi ca amintire invitatilor care ti-au fost alaturi.

Putem personaliza orice locatie prin baloanele folie cu litere si cifre. Se pot scrie mesaje de bun venit, texte haioase, numele tau sau al celui mic, si varsta aniversata .

Pentru copii avem variante de baloane folie cu heliu cu personajele loc preferate din desene, filme, si carti.

Majoratul este una din cele mai importante aniversari, si merita tratata special. Poti crea un panou foto din baloane, poti decora locatia in culorile tale preferate si te poti distra cu prietenii cu baloanele cu mesaje haioase.

Pentru cei care doresc sa organizeze o petrecere la firma pentru angajati, le pot oferi acestora baloane personalize cu logo-ul companiei sau un mesaj de multumire.

O alta ocazie perfecta pentru ca baloanele noastre sa ofere culoare, este ceremonia de cununie religioasa de la Biserica. Multi miri au ales sa isi suprinda invitatii si sa capteze un moment special printr-o lansare de baloane cu heliu la finalul slujbei religioase. Invitatii au fost impresioanti, iar tinerii casatoriti au ramas cu o amintire magica.

Ii poti face o surpiza si unei tinere mame, si sa o intampini pe ea si pe bebelusul nou nascut intr-o camera special decorata pentru a sarbatori aceasta zi unica. Va putem oferi norisori personalizati, baloane cu heliu colorate sau tematice si urarea de bun venit acasa!

Bineinteles, echipa noastra se va ocupa de toate detaliile. Tu vei alege culorile, modele si tematica, iar noi de ocupam de livrare. Transportul este inclus, la fel si montarea la locatia aleasa de tine. Cand vei ajunge la petrecere, totul va fi pregatit, si iti ramane doar sa te bucuri de un eveniment unic si special.

 

Preturi:

Baloane latex 30cm colorate – 10 lei / balonul – umflat cu heliu . Pentru personalizare se adauga 10 lei / bucata

Cifre / Litere pe auriu sau argintiu – 41 cm – umflate cu aer – 12 lei / bucata

Figurine folie 41 cm diferite forme si culori – umflate cu aer – 12 lei  bucata

Cifre / Litere aurii de 110 cm – umflate cu heliu – 55 lei / bucata (50 lei pentru minim 10 bucati)

Balon Jumbo latex cu heliu – 50 lei / bucata

Figurine folie medii 45cm (cap Minnie/Mickey Mouse, It’s a Prince/Princess , Inima / Stea etc.) umflate cu heliu – 30 lei / bucata – pentru personalizare se adauga 10 lei / bucata

Figurine folie mari 100cm (cap Unicorn, Hello Kitty etc.) – 55 lei / bucata

Baloane latex cu led – umflate cu heliu – 15 lei / bucata

Decoratiuni cu aer Cifra aniversara intre 120-300 lei

Panouri Foto personalizate intre 650 – 1300 lei

Ghirlande si Arcade din baloane cu aer intre 300 – 800 lei