Cum sa organizezi o super petrecere chiar la tine acasa?

Zi de nastere? Celebrarea unui eveniment? Aniversare? O mica petrecere intre prieteni? Iata ce și cum sa faci pentru ca aceste momente speciale sa iasa perfect chiar la tine acasa.

 

Din comoditate sau uneori din dorinaa de a-i conferi unui eveniment un aer mai festiv, alegem sa sarbatorim momentele importante din viata noastra în oras .

Simplu și relaxant: fara vase de spalat dupa, fara teama ca mobila și decoratiunile tale sunt în pericol din cauza copiilor care fug de colo- colo si fara stresul ca unii invitati nu se simt confortabil.

Ceva lipseste totusi din aceasta ecuatie: satisfactia ca tu i-ai adunat pe toti cei dragi impreuna și i-ai facut sa se simta bine in intimitatea casei tale, oferindu-le momente de destindere.

 

Fiecare mica petrecere pe care o organizezi acasa este speciala in felul ei. Fie ca este vorba despre o zi de nastere, aniversarea a 10 ani de casatorie, celebrarea unui eveniment profesional (absolvirea unei facultați, promovarea la locul de munca), exista cateva lucruri care nu trebuie sa lipseasca de la nicio petrecere: gustarile, muzica, voia buna si cateva mici accesorii care sa te ajute sa conturezi si mai bine atmosfera de petrecere.

 

Gustari variate pentru toti invitatii? Alege sa optezi pentru platouri sau un bufet suedez. Le poti comanda de la profesionisti, sau le poti prepara chiar tu. Asa te asiguri ca vei avea produse diverse, pe placul tuturor, care pot sta la dispozitia invitatilor toata seara.

 

Muzica buna pentru distractie? Poti chema un DJ la tine acasa, sau poti intretine atmosfera cu un set bun de boxe si un calculator, chiar telefon. Ori pregatesti un playlist in prealabil, ori lasi la inspiratia de moment a fiecaruia sa asculte ce vrea.

Voie buna? Cu prietenii si familia langa tine, nu lipseste niciodata.

Accesorii pentru petrecere? Ne ocupam noi. Este important sa aduci cateva decoratiuni si accesorii, pentru a avea un aer mai festiv, in concordanta cu evenimentul sarbatorit. Poti avea baloane cu heliu, o arcada la intrarea in casa / gradina sau un panou foto personalizat .

 

Daca la petrecere sunt multi copii sau pur si simplu nu vrei sa speli prea multe vase dupa petrecere, poti apela la seturi de petrecere tematice. Colorate, cu animatii sau clasice si elegante. Gasesti de la farfurii si pahare, pana la servetele, tacamuri si fete de masa asortate. Cine a zis ca nu poți face o petrecere eleganta cu farfurii de unica folosinta?

 

Acum ca totul e pregatit, iti dorim petrecere frumoasa si momente de neuitat alaturi de cei dragi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *